ΤΑΞΙΔΙ

ΤΑΞΙΔΙ

Μία λέξη που χαρακτηρίζει πλήρως τη σκέψη μας για την εταιρία ‘Loukoumi’.

Ένα ταξίδι στις παραδοσιακές Ελληνικές γεύσεις κρέατος που καθόρισαν, αλλά και συνεχίζουν να διαμορφώνουν την αγορά του γρήγορου φαγητού στη χώρα μας.

Γεύσεις όμως που δεν είναι αποκλειστικά γνώριμες στο Ελληνικό κοινό, αλλά και στα εκατομμύρια των επισκεπτών ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο προερχόμενοι από ολόκληρο τον πλανήτη.

Έχοντας λοιπόν μαζί μας την ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα των προϊόντων μας, αποφασίστηκε το καλοκαίρι του 2016, η δημιουργία μιας αλυσίδας τόπων εστίαστης προσαρμοζόμενων όμως στις ιδιαίτερα απαιτητικές Ευρωπαϊκές συνθήκες.

Βασικό κριτήριο και μέλημα όλων όσων δραστηριοποιούμαστε στην εταιρία είναι η διατήρηση υψηλής ποιότητας, τόσο στα παρεχόμενα προϊόντα, όσο και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους Franchisee, όπως και στον τελικό καταναλωτή.

Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια ιδιαίτερη προσεγμένη πλευρά των Ελληνικών κρεάτων χωρίς όμως να ξεχνάμε την παραδοσιακότητα και την προέλευση τους. Σε συνδυασμό με τη σύγχρονη εικόνα των καταστημάτων μας υπό την μορφή  Meat bars, η εταιρία ‘Loukoumi’ έρχεται να συναντήσει και να ξαναθυμίσει σε όλους τους πελάτες μας τις υπέροχες γεύσεις του τόπου μας που είχαν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε ένα από τα ταξίδια τους στην Ελλάδα.

Συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο της εστίασης και του management δώσαμε ώθηση στο όραμα μας:

<<Κάθε κατάστημα LOUKOUMI, πέρα από αγαπημένος ΤΟΠΟΣ εστίασης, να γίνει αγαπημένος ΤΡΟΠΟΣ εστίασης>>

Μέσα από τη διαχρονική μας πορεία και με εργαλεία την εντατική εργασία, την επιμονή και την προσωπική μας προσπάθεια δίνουμε σήμερα ταυτότητα και φιλοσοφία στην κατασκευή του LOUKOUMI.

2017-07-27T07:29:21+00:00

Leave A Comment